Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Zsombor ♡ családfotó és gyermekfotózás

2013.01.19. 18:10 StudioArt Photography


Zsombi egy igazi megfontolt, 1,5 éves fiatalember :) Hát lehet neki ellenállni? Szerintem nem :)

1,5zsombi6_1.jpg

1,5zsombi2.jpg

1,5zsombi5.jpg

1,5zsombi4.jpg

1,5zsombi3.jpg

1,5zsombi1.jpg

1,5zsombi7.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: kismamafotó pocakfotó gyerekfotó esküvő fotózás portréfotó babafotó gyermekfotózás babafotózás kismamafotózás újszülöttfotózás családfotózás kismamaképek pocakosfotó családfotó pocakosfotózás karácsonyi babafotózás studioartfotó kovács zsuzsi fotó gyerekfotózás szigetszentmiklóson

Szonja & Bori ♡ családfotózás

2013.01.17. 15:42 StudioArt Photography

Karácsonyi meglepetés Apának ♡ ♡ Ilyen hölgykoszorúban biztosan boldogan telt a karácsony :)

A 3 Grácia:

szonjaésbori9.jpg

szonjaésbori6.jpg

szonjaésbori7.jpg

szonjaésbori4.jpg

szonjaésbori5.jpg

szonjaésbori8.jpg

szonjaésbori3.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: kismamafotó pocakfotó gyerekfotó esküvő fotózás babafotó gyermekfotózás babafotózás kismamafotózás újszülöttfotózás családfotózás kismamaképek pocakosfotó családfotó pocakosfotózás budapesti babafotózás szigetszentmiklósi babafotózás budapest babafotózás csepel babafotózás studioartfotó kovács zsuzsi fotó

Anna ♡ családfotó és babafotózás

2013.01.14. 20:14 StudioArt Photography

Tündéri kicsilány, aki korát meghazudtolva majdnem felállt és elszaladt :) Már tényleg csak az hiányzott, mert bemászta az egész studiót, közben pedig óóóóóóriáááááási vigyorokat szórt mindenkire!!!

Imááááádtam Annával minden pillanatot. ♡♡ ♡

Anna 6 hónaposan:

anna6_1.jpg

anna12.jpg

6anna.jpg

anna4_1.jpg

anna8_1.jpg

anna5_1.jpg

anna9_1.jpg

anna7_1.jpg

6anna1.jpg

ÉS egy kis karácsonyi hangulat:

anna10_1.jpg

anna11.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: kismamafotó pocakfotó gyerekfotó esküvő fotózás babafotó gyermekfotózás babafotózás kismamafotózás újszülöttfotózás családfotózás kismamaképek pocakosfotó családfotó pocakosfotózás szigetszentmiklósi babafotózás budapest babafotózás csepel babafotózás studioartfotó kovács zsuzsi fotó Dunaújvárosi babafotózás

Jááááááááááááááááááááááátééééééééééééééééééék

2013.01.14. 08:46 StudioArt Photography

JÁTÉK-2013-január.jpg

Nem is kezdhetnénk jobban az évet egy üdítő játéknál, és az apropója ugyebár a tőlem megszokott családi ünnepünk :) Kislányom születésnapját ünnepeljük-e jeles napon, így a Mi boldogságunk immáron a Tiétek is :)

Szeretek partnerrel játszani, mert így nem csak 1 visz mindent, hanem másoknak is van esélyük arra, hogy öröm érje a házukat :)

Most a Pici Pracli Ékszert szeretném Nektek bemutatni, akiktől már nekünk is van kb 1,5 éve egy kulcstartónk és Apa kulcsai közt fityeg. Igeeeen, jól látjátok a képen, az ott bizony az ember lányának a saját gyermekének az ujjlenyomata az ékszeren :) Szuper ötlet :)

Szóval akkor lássuk mit is kell tenni ahhoz, hogy nyerjetek első körben egy fotósorozatot a StudioArt Photographytól, a másodikban pedig egy Pici Pracli Ékszert, saját gyermekednek az ujjlenyomatával:

-Mielőtt hozzá fognál a feladatok teljesítéséhez, kattints a játék kiírásának a képére, mert csak így fogadjuk el a jelentkezést!

-utána írd alá, hogy hány évesek a gyermekeid és hogyan hívják őket/ elég az utónév/! Azt is kérném, hogy milyen témájú fotósorozatot szeretnétek:

A választható témák:  Kismamafotó, Újszülöttfotó, Babafotó, vagy Gyermekfotó, párfotó, Glamour fotó, és Kreatív Esküvői fotó közül választhattok!!

A nyertes csakis azok közül kerülhet ki, akik a

StudioArt Photography   http://www.facebook.com/studioartfoto      és a

Pici Pracli Ékszer            http://www.facebook.com/picipracli.ekszer   -nél is tag a facebookon.

és megosztják a játék kiírását!

Apróbetűs:

I:  A játék január 7.-én reggel kezdődik, jelentkezni vasárnap január 20-ig. 20 óráig lehet, utána lezárom a jelentkezéseket!

Az első forduló nyertese a StudioArt Photographytól nyer egy 30 képből álló fotósorozatot, amely 15 féle képnek a színes és a fekete fehér változata!

A nyeremény 2013. júniusig váltható be, a választott témában átruházható, de pénzre nem váltható! A sorsolás RANDOM véletlen számgenerátorral történik.

II:  A második fordulóhoz az első forduló jelentkezőinek a 20%-át kisorsolom, akik kedvezményt kapnak fotózásra, és elküldhetnek nekem egy képet amit majd én teszek közzé. A képeket 23..-án /szerdán/ fogom közzé tenni, és január 27.-én este 8 órakor véglegesen is lezárjuk a játékot! Amikoris a legtöbb likeot kapott kép gazdája viszi a Pici Pracli Ékszert! Mindig kommunikálom majd, hogy éppen hol tart a  játék, nem kell izguli, de én szeretem bonyolítani a dolgokat :)

Ne felejtsétek el, minél többször osztod meg a játékot, annál többen vesznek benne részt, így minden egyes megosztással nő az esélyed arra, hogy részt vegyél a II. fordulóban is!!!

Mindenkinek egy jóóóó nagy kalappal :)

Szólj hozzá!

Címkék: újszülött pocakfotó gyerekfotó esküvő fotózás portréfotó babafotó gyermekfotózás babafotózás portréfotózás újszülöttfotózás családfotózás kismamaképek pocakosfotó családfotó szigetszentmiklósi fotó pocakosfotózás szigetszentmiklósi fotózás budapest fotózás csepel fotózás szigetszentmiklósi babafotózás budapest babafotózás csepel babafotózás studioartfotó kovács zsuzsi fotó

süti beállítások módosítása