Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ádám / családfotó és újszülöttfotózás

2012.02.28. 10:00 StudioArt Photography

Legutóbb kifejtettem, hogy számomra a kismamafotózás az egyik szívem csücske.  Most, hogy szerencsém volt viszonylag rövid időn belül 2 csöpphöz, egyszerűen a mennyben járok. Az bizonyos, hogy az újszülött fotózás az egyik legnagyobb kihívás amivel eddig találkoztam, és mégis az eggyik legfelemelőbb dolog a világon.

A szülők megajándékoznak a bizalmukkal és kezembe adják a legféltettebb kincsüket a világon. Én pedig a 2 gyermekem után újra és újra átélhetem a csodát, nekik köszönhetően :)

 Nemrégiben Éviéket látogattam meg, hiszen megszületett Ádi, aki első gyermekként fogja fenekestül felforgatni az életüket:)

A kislegény végezte a dolgát, felszentelte az összes textilt ami kapcsolatba lépett vele, és még a büszke Apukának is jutott mindenből bőven :) És bár nagyon éber kislegényhez volt szerencsém, azért éberen, de aludt a kis drága.

A kicsi kezét állandóan az arca elé húzta, elmondás alapján pont úgy, mint ahogy a 4D-s felvételeken a pocakban is tette :)

Ádi 12 napos volt, a fotózás napján....

 

 

...hug me...

Az utolsó kép az egyik nagy kedvencem :)

2 komment

Címkék: kismamafotó gyerekfotó esküvő fotózás babafotó gyermekfotózás babafotózás kismamafotózás újszülöttfotó újszülöttfotózás családfotózás családfotó szigetszentmiklósi fotó szigetszentmiklósi fotózás budapest fotózás csepel fotózás budapesti fotózás dél pesti fotózás budapesti babafotózás dél pesti babafotózás pest megyei babafotózás szigetszentmiklósi babafotózás budapest babafotózás csepel babafotózás

A bejegyzés trackback címe:

https://studioart.blog.hu/api/trackback/id/tr614214642

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

orsifoto · http://orsifoto.freeblog.hu/ 2012.03.11. 19:15:42

Zsu, ezek nagyon jók :) rengeteget fejlődtél, nagyon tetszenek:)))

StudioArt Photography · http://studioart.blog.hu/ 2012.03.11. 19:17:28

Orsi köszi szépen, igyekszem egyre jobb és jobb lenni :) Szuper, hogy kívülről is látszik a fejlődés :)
süti beállítások módosítása