Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bianka / gyerekfotó és tinifotózás

2012.05.01. 10:00 StudioArt Photography

Eddig azt gondoltam, hogy a 11 éves lányok pont abban a korban vannak, amikor nem igazán hajlanak a csajos dolgok felé. Hogyha jól emlékszem, nálam a farmer és az ing volt éppen sláger, mindennek ami lányos, csak később jött el az ideje.

Biust elvarázsolták a kellékeim, szoknyáim és ez engem nagyon boldoggá tett, ugyanis kimaradt a szokásos "felkészülési" időszakom. Este kaptam a telefont, hogy jönni szeretne, másnap reggel őt is szertetettel vártam:)

Bianka 11 éves:

 

 

2 komment

Címkék: kismamafotó gyerekfotó esküvő fotózás babafotó gyermekfotózás babafotózás kismamafotózás újszülöttfotó újszülöttfotózás családfotózás családfotó szigetszentmiklósi fotózás budapest fotózás csepel fotózás pest megyei fotózás budapesti fotózás budapesti babafotózás dél pesti babafotózás pest megyei babafotózás pomázi babafotózás pomázi gyerekfotózás

A bejegyzés trackback címe:

https://studioart.blog.hu/api/trackback/id/tr784481326

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ndora 2012.05.02. 08:11:38

2. es 4. giga like! es az 5, is nagyon tetszik.

StudioArt Photography · http://studioart.blog.hu/ 2012.05.02. 08:14:38

Hasonló az ízlésünk Dóri, azokat én is naaagyon szeretem..:)
süti beállítások módosítása