Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Nóri / családfotó és babafotózás

2012.05.03. 10:00 StudioArt Photography

Nóri anyukája az én gyerekkori "leg"barátnőm. Eggyütt lógtunk éjjel nappal, lógott a kulcs a nyakunkban.... Fekve ittuk az 1 L-es üveges Coca-Colát a pingpong asztalon és dőőőltünk a nevetéstől. Fára másztunk, porolón tornáztunk, lestünk a focista fiúkat a pályán khm...egymásnak sírtuk el a bánatunkat és minden évben tanulmányoztuk Timi lábán azt az óóóriási heget, amit nálunk szerzett, amikoris elesett az erkélyünkre menet. Tényleg, megvan mééég? Ő az, aki azonnal eszembe jut, hogyha az általános iskolai évek szóba kerülnek.

Ezek kitörölhetetlen emlékek, örökké velünk maradnak. Azóta másfele vitt minket az élet, de most itt volt nálam az  1 éves kislányával és újra úgy éreztem magam mint X évvel ezelött. Mintha el sem telt volt az a pár év..:)

Nóra valami hihetetlen tüneményes kiscsaj, bár az elején Timi rámijesztett, hogy "bocs, kimaradt a délelőtti alvása", Ő mégis hagyta, hogy pakolásszuk, csak mosolygott és mosolygott, és öltözött és mászkált..ésésésésésés

Szuper fotózás volt, és Apukának is nagyon tetszett a meglepetés , ugyanis az ő születésnapjára készült a sorozat :)

Nóri 1 évesen:

 

 

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: kismamafotó pocakfotó gyerekfotó esküvő fotózás babafotó gyermekfotózás babafotózás kismamafotózás újszülöttfotó családfotózás családfotó szigetszentmiklósi fotózás budapest fotózás csepel fotózás pest megyei fotózás dél pest fotózás budapesti fotózás budapesti babafotózás dél pesti babafotózás pest megyei babafotózás studioartfotó kovácszsuzsi fotó

A bejegyzés trackback címe:

https://studioart.blog.hu/api/trackback/id/tr644484132

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása