Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jáááátééééék!!! Nyerj fotóóóózást!!!

2012.05.21. 08:00 StudioArt Photography

Jáááááátééééék, Nyerj Fotózást!!!

Elérkezett a várva várt nap, és felkerült a 29. gyertya is a tortámra :).... huhh, talán túlélem :D

Ahogy ígértem, ezt a jeles napot egy játékkal ünnepeljük. Mint már megszokhattátok tőlem, sokadik alkalommal is partnerem lesz a játékban, hiszen semmi jónak nem vagyok az elrontója!

Szeretném a figyelmetekbe ajánlani a Kisbaba Naplót, http://kisbabanaplo.com/ akik naponta rengeteg kismamának és babásnak nyújtanak segítséget a mindennapi problémákkal, kérdésekkel kapcsolatban, remélem mostmát Ti is jelen lesztek a napi életükben. Velük együtt igyekszünk Nektek örömöt okozni ezzen a játékkal és nagyon hálás leszek, hogyha újjak csatlakoznak hozzám, és követik-véleményezik a hétről hétre felkerülő új sorozatokat :)

Mi lenne a harci feladatotok a játék során ? Máris mondom:

-Oszd meg ezt a jegyzetet

-KATTINTS A KÉPRE és írd alá, hogy milyen fotót szeretnél

/ jelenleg csöppet korlátozom a választási lehetőséget, mert Kismamafotó, Újszülöttfotó, Babafotó, vagy Gyermekfotót választhattok / Akinek jelenleg köze sincs a felsorolt lehetőségekhez, az is játszhat, hiszen a sorozat átruházható, DE pénzre nem váltható!!!!

-A nyertes csakis azok közül kerülhet ki, akik a StudioArt Photography http://www.facebook.com/studioartfoto és a Kisbaba Napló http://www.facebook.com/Kisbabanaplo -nál is tag a facebookon.

Mit nyer az a szerencsés, akit 10 nap múlva egy apró újjacska kiválaszt a -remélhetőleg- rengeteg jelenTkező közül ?

30 db nagyméretű retusált képet, amely 15 féle kép színes és ezüst-fekete változata!

A fotózás történhet a studiómban, vagy pedig az általam "bejárt" természetben is...

Hajrá-hajrá, egy kalappal Mindenkinek! :)

Itt tudtok jelentkezni a játékra:

http://www.facebook.com/notes/studioart-fot%C3%B3/j%C3%A1%C3%A1%C3%A1%C3%A1%C3%A1%C3%A1t%C3%A9%C3%A9%C3%A9%C3%A9%C3%A9%C3%A9%C3%A9k-nyerj-fot%C3%B3z%C3%A1%C3%A1%C3%A1st/243322559100640

Szólj hozzá!

Címkék: kismamafotó pocakfotó gyerekfotó esküvő fotózás babafotó gyermekfotózás babafotózás portréfotózás kismamafotózás újszülöttfotó újszülöttfotózás családfotózás kismamaképek családfotó szigetszentmiklósi fotózás budapest fotózás csepel fotózás pest megyei fotózás budapesti fotózás budapesti babafotózás dél pesti babafotózás studioartfotó kovács zsuzsi fotó

süti beállítások módosítása