Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sorsolás

2011.10.03. 13:56 StudioArt Photography

 

Kicsit csúsztam a sorsolással, mert nálunk is tombolt a most menő köhögős, lázzal járó vírus, de mindent megtettünk, hogy ma legyen egy nyertesünk! Mint ahogy Nektek is sikerült 2 nap alatt teljesíteni a "számot", amire én szántam legalább 2 hetet :)

A szerencsés nyertes nevét lent találjátok, szívbők gartulálunk NEKI!!! Kérem keressen meg!!!

Mindenkinek köszönöm a részvételt és ne feledjtétek, hogy amint 500 tagot számlálunk, azonnal sorsolunk!!! Minél többször megosszátok  játék kiírást, annál hamarabb meglesz a létszám.

 A szerencsés nyertes:     Miklós Éva

 

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: fotó újszülött gyermek fotózás fotóblog baba fotoblog kismamafotó pocakfotó portréfotó gyermekfotózás babafotózás portréfotózás kismamafotózás újszülöttfotó családfotózás kismamaképek pocakosfotózás szigetszentmiklósi fotózás budapest fotózás csepel fotózás studioartfotó kovács zsuzsi fotó

A bejegyzés trackback címe:

https://studioart.blog.hu/api/trackback/id/tr993275162

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása