Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Oliver / család és -babafotózás

2011.11.28. 11:49 StudioArt Photography

Nagyon vártam már, hogy fotózhassam a kis Olivert. Tudtam, hogyha jönnek, akkor már többnyire minden rendben van és ez a legfontosabb!

 Anyukája pocakját augusztusban, az utolsó pillanatokban örökítettük meg. Azóta vártuk a napot, és mire a kislegény közel 3 hónapos lett, meglátogattak engem.  Eleinte majd kiugrott a kosárból, aztán sajnos kiderült, hogy nem csak én vagyok érzékeny a frontokra, hanem Oli is. Ami kimaradt majd pár hónap múlva pótoljuk :)

2 komment

Címkék: gyermek fotózás baba kismamafotó gyerekfotó babafotó gyermekfotózás babafotózás kismamafotózás újszülöttfotó újszülöttfotózás családfotózás kismamaképek családfotó szigetszentmiklósi fotózás budapest fotózás csepel fotózás dél pest fotózás budapest fotózás studioartfotó kovácszsuzsi fotó

A bejegyzés trackback címe:

https://studioart.blog.hu/api/trackback/id/tr823418139

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

orsifoto · http://orsifoto.freeblog.hu/ 2011.12.02. 20:55:10

te Zsu, ezek hihetetlenek! nem vagy semmi, rengeteget fejlődtél :)

StudioArt Photography · http://studioart.blog.hu/ 2011.12.02. 20:59:25

Orsi régen voltál :) Köszönöm a bókót, Te meg szépséges voltál nagyon abba a hóóófehér ruciban :)
süti beállítások módosítása