Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Nándi / újszülöttfotózás

2012.02.20. 11:27 StudioArt Photography

Vecsésen látogattam meg Anitáékat, hiszen megérkezett családjuk legkissebb tagja, Nándor :)  Ő a 3. gyerkőc a családban, így sokan veszik körül, akik szeretik :)

Rendesen megtréfált minket a fiatal úr, hiszen a 4 óra alatt amit Náluk töltöttem, nagyjából 10 percet aludt összesen, 4 felvonásban. Mindenki fáradt volt, csak éppen Ő nem :) Mi mindent megtettünk, de Nándit kemény dióból faragták és nem szeretett volna lemaradni egy mozzanatról sem :)

Anita köszönöm Nektek, hogy beengedtetek az első közös napjaitok eggyikébe! Kívánom Nektek, hogy ugyanabban a szellemben neveljétek a legkissebbeteket is, mint a nagyokat, ennél nagyobb értéket talán nem is adhat egy szülő a gyermekének!

Más:

Vannak olyan kellékeim, amik csak arra várnak, hogy megérkezzen egy csöpp kis élet, és birtokba vehesse azt. Ez a fekhely is egy ilyen,  egy abszolút kedvenc számomra. Úgy tudok örülni egy-egy új darab beszerzésének, mint egy gyerek az áhított játékának :) Erről a férjem tudna mesélni...azthiszem.:) 

Alig vártam, hogy "A" képet, amit csukott szemmel is láttam már, végre megvalósíthassam. Hogyha ezzel csupán fele annyi örömöt szerzek, mint amnennyit én érzek, akkor már boldog vagyok :)

8 napos kis csodabogár sorozatának egy része:

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: újszülött kismamafotó gyerekfotó esküvő fotózás babafotó gyermekfotózás babafotózás kismamafotózás újszülöttfotó újszülöttfotózás családfotózás kismamaképek családfotó szigetszentmiklósi fotózás budapest fotózás csepel fotózás budapesti fotózás dél pesti fotózás budapesti babafotózás dél pesti babafotózás pest megyei babafotózás szigetszentmiklósi babafotózás budapest babafotózás csepel babafotózás

A bejegyzés trackback címe:

https://studioart.blog.hu/api/trackback/id/tr494144868

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása