Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Larina / újszülött fotózás

2012.05.16. 08:50 StudioArt Photography

 A majdnem névrokon kishölgy a szomszédságunkban lakik, de azt hiszem nem lesz gond a játszón amikor Lorina és Larina "összenőnek", hiszen az én kislányom már szinte csak a Lorka névre hallgat....Bezzeg amikor front van és áll a báll, akkor a nevén szólítjuk a kisasszonyt :)

Larina negyedik gyerkőcként érkezett a családba, mondhatni a második "turnusba". :)

Szerencsére nagyon nyugodt kislány volt, de azért érezhető volt, hogy nem egy újszülött baba. Nem hozta az otthon megszokott eszik-alszik felállást...Teljes tudatában volt, hogy itt készül valami, aminek Ő a főszereplője. Szerencsénkre sírás nem volt, de amikor mozgattam, akkor bizony volt véleménye a dolgokról :)

Azért úgy érzem nem látszik a sorozaton, hogy nem egy pár napos csecsemő volt a téma, és ettől nagyon boldog vagyok. :)

Nem tudom, hogy a stúdio hatása-e,  de a megszokottól sokkal hamarabb végeztünk, pont mint Ábinál.

Larina 1 hónaposan:

 

 

A korona Magdinéni keze munkája, a fejdíszek pedig saját készítés...

2 komment

Címkék: újszülött fotoblog kismamafotó pocakfotó gyerekfotó esküvő fotózás babafotó gyermekfotózás babafotózás kismamafotózás újszülöttfotó újszülöttfotózás családfotózás családfotó szigetszentmiklósi fotózás budapest fotózás csepel fotózás budapesti fotózás budapesti babafotózás dél pesti babafotózás szigetszentmiklósi babafotózás budapest babafotózás csepel babafotózás studioartfotó kovácszsuzsi fotó

A bejegyzés trackback címe:

https://studioart.blog.hu/api/trackback/id/tr804508712

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ndora 2012.05.17. 11:37:28

Zsu, tökre tetszenek a kellekeid, es hogy minden alkalommal kitalalsz valami ujat.
Bakker, nekem kell meg egy kisbaba :D
süti beállítások módosítása