Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Zelma / babafotózás

2012.05.30. 20:34 StudioArt Photography

A munka ünnepét Gödön ünnepeltem Zelma és családja társaságában :)

A kishölgynek kérem szépen 2 hónaposan teljesen kiszámítható napirendje van, és mindezt a "suttogó" anyukájának köszönheti ...és tééényleg suttogó!!

Már látom lelki szemeim előtt, hogy majd esetleg Katának beköltözik egy másik angyal a pocakjába  és megörökíthetem állapotosan a lova társaságában :). Számomra a lovak már szinte misztikumok, lehet, hogy mégiscsak vissza kellett volna ülnöm arra  a pacira ami ledobott???...már nem tudom meg sajnos...

Visszakanyarodva, Kata "Ádám" képeibe szeretett bele és keresett fel engem, hogy készítsünk a 2 hónapos leányzóról ilyen "gyönyörű fotókat".

Természetesen egy fotózás alkalmával a nagyobbacska babáknál már sokkal több az esély arra, hogy -napirend ide vagy oda,- teljes mértékben húzzák át  Anya és az én számításaimat...Zelma is így tett, de mi kitartottunk és elkészült a sorozat.

A fotózás alkalmával jelen volt velünk a Nagymama is, így vele is készültek közös képek, aminek én nagyon örültem :)

 

Zelma 2 hónaposan:

 

 

A nagymamás kép külön kedvencem :)

Szólj hozzá!

Címkék: kismamafotó pocakfotó gyerekfotó esküvő fotózás babafotó gyermekfotózás babafotózás kismamafotózás családfotózás családfotó szigetszentmiklósi fotózás budapest fotózás csepel fotózás pest megyei fotózás dél pest fotózás budapest fotózás budapesti fotózás budapesti babafotózás dél pesti babafotózás szigetszentmiklósi babafotózás budapest babafotózás csepel babafotózás studioartfotó kovács zsuzsi fotó

A bejegyzés trackback címe:

https://studioart.blog.hu/api/trackback/id/tr224555878

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása