Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sorsolás

2012.06.03. 22:04 StudioArt Photography

Szépen elterveztem, hogy hónom alá csapom a legkisebbemet és a közeli pipacsos, vizes kis "oázis" mellé telepedünk, hogy nyélbefotózzuk a sorsolást. A hónalácsapás még csak csak, de a nyélbefotózás már kevésbé sikeredett, így egy fergeteges "nemakarom" hiszti után inkább behúzódtunk hazai pályára. Nem szaporítom tovább a szót, köszönöm Nektek a részvételt és a türelmet!!!

Ez lett volna az "oázis" :D...

Űbercuki :DD Anya most válasszak?fej :DD

A nyertes:    Ágnes Hajdú     aki kismamafotózásra válthaja a nyereményét!

Kérném szépen a kedves nyertest, hogy keressen meg emailen vagy facebookon a további információk egyeztetése miatt!

 

Szólj hozzá!

Címkék: kismamafotó pocakfotó gyerekfotó esküvő fotózás babafotó gyermekfotózás babafotózás kismamafotózás újszülöttfotó kismamaképek szigetszentmiklósi fotózás budapest fotózás csepel fotózás pest megyei fotózás dél pest fotózás budapest fotózás budapesti fotózás dél pesti fotózás budapesti babafotózás dél pesti babafotózás pest megyei babafotózás szigetszentmiklósi babafotózás budapest babafotózás csepel babafotózás studioartfotó kovács zsuzsi fotó

A bejegyzés trackback címe:

https://studioart.blog.hu/api/trackback/id/tr374563623

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása