Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Gabriella / Kismamafotózás

2012.07.09. 13:18 StudioArt Photography

Gyönyörű kismama várta, hogy hazaérjek a Gárdonyozásból, úgy érzem nem volt hiába, a képek magukért beszélnek :) Annyira szerencsésnek érzem magam, hogy ilyen jó humorú és közvetlen embereket ismerhetek meg, ezt csakis a fotózásnak köszönhetem!

Nagyon forró, de legalább annyira jó hangulatú fotózáson vagyunk megint túl, ígérem ezt többet nem írom le, de én mindig nagyon jól érzem magam és ezért nem győzök hálás lenni Nektek!!!  :) Gabi a 3. kukacost hordja a szíve alatt, Mátéval is lesz szerencsém hamarosan megismerkedni :)

Gabriella 28 hetes pocakkal:Gabriella.jpgGabriella2.jpgGabriella3.jpgGabriella4.jpggabriella10.jpgGabriella9.jpgGabriella8.jpgGabriella5.jpg

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: kismamafotó gyerekfotó esküvő fotózás babafotó gyermekfotózás babafotózás újszülöttfotó újszülöttfotózás családfotózás kismamaképek családfotó szigetszentmiklósi fotó pocakosfotózás szigetszentmiklósi fotózás budapest fotózás csepel fotózás dél pest fotózás budapesti babafotózás dél pesti babafotózás szigetszentmiklósi babafotózás budapest babafotózás csepel babafotózás studioartfotó kovács zsuzsi fotó

A bejegyzés trackback címe:

https://studioart.blog.hu/api/trackback/id/tr644637766

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása