Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Olivér / családfotó és babafotózás

2012.09.20. 13:22 StudioArt Photography

Olivérhez már többször volt szerencsém, hallhatta a hangomat amikor anyukája pocakjában volt.....eszter1.jpg

....járt nálam 4 hónaposan.....

oli1_1.jpg


....most pedig már egy igazi kispasi jelent meg az ajtóban szőke kis buksival :) Hihetetlenül gyorsan nőnek a gyerekek, és óóóriási öröm számomra, hogy megörökíthetem a különböző korszakaikat!

Szerencsések voltunk a fotózás alkalmával, mert a nagy hideg előtt kifogtuk az utolsó napsütéses délutánt. Sétáltunk, kacsáztunk, fotóztunk..... 

Leírhatatlan érzés, amikor  az érintett család nap mint nap a tudtomra adja, hogy mennyire imádja az elkészült képeket és úúúúúgy váááárják a többit, mint egy gyermek az ajándékbontást :)

Szerencsés vagyok, hogy azzal foglalkozhatok ami a hobbim és a szívem csücske! Köszönöm, hogy nap mint nap a tudtomra adjátok, hogy  milyen érzéseket éltek meg a képeim által :) Nem is tudjátok, hogy milyen sokat jelent ez nekem !!!

Lássuk az 1 éves nagyfiút :) :

oliver2.jpgoliver9.jpgOliver1.jpgoliver6.jpgoliver3.jpgoliver5.jpgoliver7.jpgoliver8.jpgoliver4.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: pocakfotó gyerekfotó esküvő fotózás portréfotó babafotó gyermekfotózás babafotózás portréfotózás kismamafotózás újszülöttfotózás családfotózás kismamaképek pocakosfotó családfotó pocakosfotózás szigetszentmiklósi fotózás budapest fotózás csepel fotózás dél pesti babafotózás szigetszentmiklósi babafotózás budapest babafotózás csepel babafotózás studioartfotó kovács zsuzsi fotó

A bejegyzés trackback címe:

https://studioart.blog.hu/api/trackback/id/tr254788106

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása