Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Hanna és Léna / gyerekfotó és babafotózás

2012.10.18. 13:55 StudioArt Photography

Nyár elején készültek a képek HannaPanna 1 évessége alkalmából! Brigiéket már sokat fotóztam, - és még sokat is fogom- konkrétan Hanna volt az első újszülött pici baba akit lencsevégre kaphattam :)

http://studioart.blog.hu/2011/08/02/hanna_30

Brigi pedig a legeslegelső kismamám, mellesleg a fotózás után 3 nap múlva  megszületett a kisasszony is :)))

http://studioart.blog.hu/2011/07/12/brigi_9

Mondhatni a lányok olyanok, mintha az enyéim testvérei lennének, Hanna "Anyának" hív, bár már pár hete nem hallottam tőle :))))

Hanna 1 , Léna 3 évesen, Brigi XXX...hihi :))

HannaP.jpghannax1.jpghannax4.jpghannax3.jpghannax2.jpghannax.jpg

 

Szólj hozzá!

Címkék: kismamafotó pocakfotó gyerekfotó esküvő fotózás babafotó gyermekfotózás babafotózás portréfotózás kismamafotózás újszülöttfotó újszülöttfotózás családfotózás kismamaképek pocakosfotó Címkék családfotó pocakosfotózás szigetszentmiklósi fotózás budapest fotózás csepel fotózás szigetszentmiklósi babafotózás budapest babafotózás csepel babafotózás studioartfotó kovács zsuzsi fotó

A bejegyzés trackback címe:

https://studioart.blog.hu/api/trackback/id/tr994856242

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása