Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Betty / kismamafotózás

2012.10.27. 08:17 StudioArt Photography

 Még mindig a kismamafotózás a mindenem, egyszerűen nem tehetek róla :) Csak rá kell nézni erre a gyönyörű, vágyakozással teli várandós kismamára és szerintem mindenki  megérti. Én azért ragadtam gépet, mert egyszerűen nem tudok betelni azzal az érzéssel, amit az effajta képek látványa okoz nekem....BOLDOGSÁG, csupa nagybetűűűűűűvel :)

Betti egy nagyon kedves és csodaszép kismama, picilánnyal a pocakjában akivel hamarosan megismerkedhetek  :))

Betti a 33. héten:

betty5_1.jpgbetty6.jpgBetty1.jpgbetty7.jpgbetty2.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: kismamafotó pocakfotó gyerekfotó esküvő fotózás portréfotó babafotó gyermekfotózás babafotózás kismamafotózás újszülöttfotó újszülöttfotózás családfotózás kismamaképek pocakosfotó családfotó szigetszentmiklósi fotó pocakosfotózás szigetszentmiklósi fotózás budapest fotózás csepel fotózás szigetszentmiklósi babafotózás budapest babafotózás csepel babafotózás studioartfotó kovács zsuzsi fotó

A bejegyzés trackback címe:

https://studioart.blog.hu/api/trackback/id/tr394871442

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása