Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Nyerj névre szóló Ajándékutalványt, amely profi sminkkel kiegészített fotózásra jogosít!!

2012.11.04. 20:08 StudioArt Photography

-kicsi utalvány.jpg

Az idei év utolsó játékát indítom útjára, hogy gazdára találjon egy 30 képből álló kismama/újszülött/baba/gyermek/család/glamour/pár fotósorozat!

Fontos, hogy az utalvány teljes mértékben átruházható, de pénzre nem váltható!

A karácsony közeledtével sokunk gondban lehet, hogy mit ajándékozzon szeretteinek, biztosan állíthatom, hogy egy Névre szóló Ajándékkártya, mely egy profi sminkkel kiegészített fotósorozatra váltható be, talán az egyik legszebb ajándék amit adhatunk!!

Kedvenc sminkesem Puha Liza, mindenkiből kihozza a maximumot, így bátran jelentkezzen az is, aki eddig inkább a háttérben maradt!

http://puhaliza.hu

Akkor lássuk a játékszabályokat!   

Aki jelentkezni szeretne a játékra, annak nem kell mást tennie, mint :

-  a képre kattintás után hozzászólnia, hogy milyen fotózást szeretne   /amennyiben gyermekfotózást, akkor a gyermek korát és keresztnevét meghagyni/FONTOS, hogy a képre kattintás után szólj hozzá a játékhoz!!!!

-  oszd meg a játékot ismerőseiddel

-  és légy tag a StudioArt Photographynál.      http://facebook.com/studioartfoto

Említettem, hogy ez a játék más lesz mint az eddigiek, csak mert annnnnyira nem bíííírom az egyhangúúúúságot :) A sorba beállás pedig végképp nem az én műfajom :)

Szóval 1 hétig tart a jelentkezés, érdemes buzdítani az ismerőseiteket, hogy jelentkezzenek, hiszen most a jelentkezők számának 10% kerül kisorsolásra, de a végén csak 1 nyer! Nem szeretném már most elárúlni a továbbiakat,  csupán azért, hogy maradjon egy kis izgalom :)

Apróbetűs:

Jelentekzeni jövő hét vasárnap este 20:00 óráig lehet!!!!!

A nyeremény 30 db egyedileg retusált nagyfelbontású fotót tartalmaz, mely 15 féle kép színes és ezüst-fekete változata. Mivel az Ajándékutalvány névreszóló, így a nyertesnek el kell döntenie, hogy kinek szertné adni, esetleg önmaga használja-e fel. Továbbiakban átírásra nincsen lehetőség.

A nyeremény pénzre nem váltható!

Az utalvány 2013 első negyedévében váltható be!

Amennyiben a játékon kívül érdeklődnél, hogy hogyan juthatnál hozzá egy névreszóló Ajándékutalványhoz, hogy meglepd szeretteidet, úgy kérlek facebookon privát üzenetben, vagy pedig a studioart@indamail.hu címen tedd meg.

Hogyha Te szeretnéd kérni karácsonyra a fotózásra beváltható Utalványt, akkor tedd közzé kedvesed oldalán, hátha így segítesz Neki a döntésben :)))

Szólj hozzá!

Címkék: kismamafotó pocakfotó gyerekfotó esküvő fotózás babafotó gyermekfotózás babafotózás portréfotózás kismamafotózás újszülöttfotó újszülöttfotózás családfotózás kismamaképek pocakosfotó családfotó pocakosfotózás szigetszentmiklósi fotózás budapest fotózás csepel fotózás szigetszentmiklósi babafotózás budapest babafotózás csepel babafotózás studioartfotó kovács zsuzsi fotó

A bejegyzés trackback címe:

https://studioart.blog.hu/api/trackback/id/tr284889072

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása