Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Panna és Amira / gyerekfotó és babafotózás

2012.11.23. 14:11 StudioArt Photography

Amirát már ismertem régebbről, amikoris Anyukáját fotóztam a kis Pannával a pocakjában! A sorozatot IDE kattitva megleshetitek!

Mostanra a kis pocaklakó egy visszafogott kis hölgyé cseperedett, Amica pedig egy igazi életre való kiscsajjá :) Anyukájuk pedig sokatoknak ismerős lehet, hiszen a Nonó Életmód /katt a névre/ megalapítója és rengeteg  új életet kezdő háziasszony mankója! :)

Amira 3, Panna pedig 1 éves kishölgy:

amica9.jpgamica1.jpgamica4.jpgamica6.jpgAmica3.jpgamica8.jpg

amica7.jpgamica5.jpgamica.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: újszülött kismamafotó pocakfotó gyerekfotó esküvő fotózás babafotó gyermekfotózás babafotózás kismamafotózás újszülöttfotózás családfotózás kismamaképek pocakosfotó családfotó pocakosfotózás szigetszentmiklósi fotózás budapest fotózás csepel fotózás szigetszentmiklósi babafotózás budapest babafotózás csepel babafotózás studioartfotó kovács zsuzsi fotó

A bejegyzés trackback címe:

https://studioart.blog.hu/api/trackback/id/tr204921607

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása