Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Cirmi / családfotó, párfotó és -babafotózás

2012.01.23. 10:00 StudioArt Photography

 

Amikor még tátott szájjal ültem a monitor előtt, és néztem a külföldi/hazai fotósok alkotásait, -na nem mintha  most másképp lenne-, akkor úgy éreztem, hogy nincs szebb a különlegesen megszerkesztett fehér-fekete képeknél.

 

Aztán jött a szerencsés fordulat, hogy én is beállhattam a fotósok sorába, és csiszolgathattam a képességem, kereshettem az igazi utamat. Egy kicsit elkanyarodtam a régi énemtől és a színes fotókért rajongtam.

 

Mostanra talán kezdek kiforrni, kezd tisztúlni, hogy mi is az én stílusom. Melyik az a világ, amit én igazán szeretek megalkotni :). Elmondhatom, hogy mostmár biztos vagyok benne, hogy az én szívemet ezek a "fehér" képek rabolták el.

 

Most pedig akkor érkezzen pár kép ebben a kategóriában, a 15 hónapos Keresztlányom Petra és családja.../akik az én családom is <3 /

Szólj hozzá!

Címkék: kismamafotó pocakfotó gyerekfotó esküvő fotózás babafotó gyermekfotózás babafotózás kismamafotózás újszülöttfotózás családfotózás szigetszentmiklósi fotózás budapest fotózás csepel fotózás budapesti fotózás dél pesti fotózás budapesti babafotózás dél pesti babafotózás pest megyei babafotózás studioartfotó kovácszsuzsi fotó

süti beállítások módosítása